Gratis kado energie

Wil je een gratis kado bij je energie? Waarom krijg je die? Een cadeau(kado) krijg je bij een energieleverancier indien je overstapt. Ze willen je graag belonen voor het feit dat je bij hun energie afsluit. Je kunt er voor kiezen om een 1-jarig of 3-jarig contract af te sluiten. Het kan voorkomen dat je ook voor 5 jaar een energiecontract kan aangaan.

De cadeaus die je bij een energiemaatschappij ontvangt, is zeer wisselend, dit kan variëren van een cadeaubon van € 150,00 euro tot een gratis Xbox of een koffiezetapparaat. De meeste voorkomende acties zijn toch wel de welkomstbonussen van energiemaatschappijen. Deze variëren tussen de € 75,00 euro en de € 300,00 euro. Dat is natuurlijk jaarlijks een mooie meevaller.

Laatste 5 cadeaus gevonden 6 minuten geleden

Energie aanbieding met gratis kado - Dinsdag 7 februarie 2023

Actuele cadeaus | Keuze: Cadeau Cadeaubon Goedkoop

0 actuele energie acties gevonden.

Type kado:

Contractsduur:

Aanbieder:

Cadeau aanbod

0 results
Aanbieder: Cadeau: Energie actie: Type: Korting: Bekijken:

Laatste 3 energie cadeaus

0 results
Cadeau: Energie actie: Type:

Energie acties gisteren 06-02-2023

0 results
Aanbieder: Cadeau: Energie actie: Type: Korting: Bekijken:

Cadeau bij energie

Naast de normale aanbiedingen van energie is het ook mogelijk om een kado te ontvangen bij het afsluiten van een energie contract. Hier vind je alle aanbiedingen met een cadeau. Elke dag worden hier de aanbiedingen ge-update.

Of je nu een kado zoekt van Vattefall, Essent, Engie of Energie Direct. Wij verzamelen ze bij Stroom Gas Vergelijken. Bij sommige energie contracten kun je een 3 jarig contract afsluiten, alleen de meeste aanbiedingen zijn ook gewoon voor 1 jaar af te sluiten.

Overstappen met een cadeau?

Ga je overstappen naar een andere energieleverancier? Bekijk hier alle cadeau’s die je krijgt indien je overstapt van energie. Kies je uit bijvoorbeeld een gratis tablet, Xbox One S, slimme thermostaat, een directe korting, een cashback of een kluskaart tegoedbon!

Wilt je ook profiteren van een van bovenstaande energie aanbiedingen met een voordelig welkomstcadeau? Stap dan vandaag nog over en ontvang je cadeau!