Korting United Consumers (€ 190,- bonus)

Vandaag hebben de actie van United Consumers waarbij de consument een korting ontvangt van €190,- euro. Extra korting op de groene energie. Stroom gas prijzen vergelijken. United Consumers regelt uw overstap wat maandelijks €15.83,- bespaart. Hieruit volgt vervolgens een overzichtelijke en onafhankelijke energievergelijking van alle leveranciers met de beste energie aanbiedingen. Vul uw gegevens in en bespaar tot €190,- per jaar op uw energierekening. Stap ook over naar United Consumers, de goedkoopste energie maatschappij voor stroom en gas. Bespaar daarmee op energiekosten.

Goedkoopste energie van United Consumers

De aanbieding bij United Consumers is € 190 euro cashback(teruggave) . En daarmee besparen op uw energie rekening. energie actie
United ConsumersEen welkomstbonus kan daarmee oplopen tot wel €190,- euro. Aan de linkerkant van de vergelijker is het mogelijk om de woonplaats, de meter en het normale en dal tarief in te voeren. Ook de teruglevering kan worden ingevoerd. Voor de duurzaamheid kunt u bijvoorbeeld kiezen uit, stroom van zonnepanelen. Sluit u een 1 jarig contract af dan ontvangt u een mooie welkomstbonus. Dit kan al erg snel honderden euro’s besparen. In 5 minuten vind je het goedkoopste contract in onze energie vergelijker.

Vergelijk bij ons eenvoudig cashback


Gebruik de korting van United Consumers en bespaar vervolgens tot €190,- euro. (€15.83,- p/m) Bereken in 1 minuut je voordeel en profiteer nu van extra korting. Doordat de energiemarkt in beweging is, levert overstappen jaarlijks geld op. Indien je overstapt ontvang je binnen 5-7 werkdagen een bevestiging van de nieuwe energieleverancier.

Voor alle cashbacks van United Consumers. Kijk dan op onze energie actie pagina. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. De korting van stroom per jaar bij United Consumers is zichtbaar in de vergelijking.

Voor de betrouwbaarste energie maatschappij online kijk je op stroom gas vergelijken.nl. Wil je alle aanbiedingen bekijken, klik dan op deze pagina. Onafhankelijk energie vergelijken en vervolgens besparen.

Deze actie is geplaatst op Dinsdag 19 Maart 2019 – Let op; elke dag kunnen de aanbiedingen zich aanpassen.