Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Black Friday Energie deals

De beste Black Friday Energie aanbiedingen!

black friday energie aanbiedingen

Stroom & Gas vergelijken tijdens Black Friday 2020

De beste Black Friday Energie Deals vind je bij Stroom gas vergelijken.nl. Voer je verbruik en bespaar in 2020 op je energie deal. 

De kortingen lopen op van €75,00 tot €250 euro. Voer u verbruik in bespaar.

Black Friday Energie Aanbiedingen

Tijdens Black Friday 2020 zijn er dit jaar weer goede energie aanbiedingen te vinden. Tijdens deze dag worden er hoge kortingen gegeven indien u overstapt van energie. Er zijn bedrijven die er een hele week voor uitrekken. Lees ook meer in ons artikel waarom overstappen voordelig is.

✅ Overstappen tijdens Black Friday?

Indien u wilt Overstappen tijdens Black Friday kijk dan of het contract is afgelopen bij uw huidige energie leverancier. Indien deze is afgelopen dan kunt u Overstappen van energie, anders dient er een overstap boete te worden betaald. 

✅ Wanneer is black Friday?

Dit jaar is Black Friday op Vrijdag 27 november 2020.

✅ Aanbiedingen Black Friday

Wij zullen tijdens Black Friday alle energie aanbiedingen op de voet volgen en online zetten. Black Friday Energie Deals zijn een aantal jaar nu in opkomst. Kun je Overstappen? Een overstap van energie leverancier is makkelijk en snel geregeld. Veel energieleveranciers hanteren jaarlijks maar ook tijdens Black Friday een speciaal actietarief voor nieuwe klanten. Met een Black Friday energie aanbieding kun jij met extra korting overstappen op een nieuw vast energiecontract voor stroom en gas.

De vermindering van de energiebelasting bij de Black Friday Energie Deals zijn direct zichtbaar in de vergelijking. Voor de goedkoopste energieleverancier online kijk je op stroomgasvergelijken.nl

 

Hoe verander ik van Energie Leverancier?

Stap 1 – Jouw energieverbruik

Om de verschillende energieprijzen te kunnen vergelijken, hebben we (een schatting van) jouw jaarlijkse verbruik nodig. Zoek jouw verbruik op de energierekening van vorig jaar.

Weet je niet zeker wat jouw verbruik is?

Gebruik een van onze schattingen door op het pictogram te klikken dat het beste bij jouw huishouden past. Deze schattingen berekenen wij op basis van het gemiddeld gebruik in Nederland. Het is ook mogelijk om leveranciers voor gas en elektriciteit apart te vergelijken.

Stap 2 – Jouw basisinformatie

De tweede stap is het invullen van de basisgegevens. We hebben alleen jouw postcode en huisnummer nodig. Eventuele aanvullingen op jouw huisnummer kunnen in hetzelfde vak worden toegevoegd.

Stap 3 – Jouw huidige leverancier

Selecteer je huidige energieleverancier in de vervolgkeuzelijst. Je vindt jouw leverancier op jouw laatste energierekening. Als je momenteel geen leverancier hebt, selecteer je ‘Weet ik niet / niet van applicatie’ (Geen).

Stap 4 – Vergelijk energieleveranciers

Na het invullen van het formulier klikt je op de knop ‘Vergelijk energieprijzen. Dit leidt je naar de volgende pagina, waar alle energieleveranciers op prijs zijn gerangschikt. Maak gebruik van de filtermogelijkheden om verder de leverancier te selecteren die het beste bij je past.

Stap 5 – Kies jouw energieleverancier

Na het filteren van de energieleveranciers, is het tijd om er een te kiezen. De lijst met leveranciers bevat informatie om je te helpen beslissen. Wanneer je jouw beslissing hebt genomen, klik je op ‘vraag nu aan’ om toe te passen.

Stap 6 – Vul jouw gegevens in

Vul op de volgende pagina jouw basisgegevens in, vink het vakje aan om onze ‘Algemene voorwaarden’ te accepteren en klik op ‘Bevestigen’ (bevestigen). Nu heb je je aangemeld bij je nieuwe energieleverancier. Tot 14 dagen na jouw bevestigingsmail kun je het contract annuleren als je van gedachten verandert.

✅ Welke energie acties kan ik verwachten?

De beste aanbiedingen vind je op vrijdag 27 november. Welke aanbiedingen er aankomen dat weten wij ook nog niet, dat wordt later bekend gemaakt door de energieleveranciers. Je moet dus nog even geduld hebben met deze energie deals. 

Black Friday energie aanbiedingen

De beste aanbiedingen tijdens Black Friday van 2020