Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Essent

Ervaringen Essent

2.6
Rated 2.6 out of 5
2.6 van 5 sterren (gebaseerd op 11 recensies)
Uitstekend18%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Slecht9%
Zeer slecht46%
Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Sinds 18 september 2019 is innogy onderdeel van E.ON.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Essent Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Essent

Hier vind u de laatste beoordelingen van Essent Nederland.

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Essent belt steeds

Rated 2 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Telemarketing

Rated 1 out of 5
11 oktober 2020

Agressieve en onbeschofte ongewenste telemarketing. Te vaak gebeld door +31732061600, 073-2061600, niet opnemen!

R

Wel tevreden over Essent

Rated 4 out of 5
5 oktober 2020

Zie wat voorbij komen over telemarketing… dat ervaar ik ook als zeer vervelend maar vind het persoonlijk bij essent wel goed geregeld.

A

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!