Stroom Gas Vergelijken 2024 | www.stroomgasvergelijken.nl (ACTUEEL)

Sinds 2012 dé energievergelijker

Vergelijk je energie en bespaar

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Ervaringen Essent

2,6
Rated 2,6 out of 5
2,6 van 5 sterren (gebaseerd op 11 recensies)
Uitstekend18%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Slecht9%
Zeer slecht46%
Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Sinds 18 september 2019 is innogy onderdeel van E.ON.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Essent Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Essent

Hier vind u de laatste beoordelingen van Essent Nederland.

goede welkomstbonus

Rated 5,0 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1,0 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Essent belt steeds

Rated 2,0 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Telemarketing

Rated 1,0 out of 5
11 oktober 2020

Agressieve en onbeschofte ongewenste telemarketing. Te vaak gebeld door +31732061600, 073-2061600, niet opnemen!

R

Wel tevreden over Essent

Rated 4,0 out of 5
5 oktober 2020

Zie wat voorbij komen over telemarketing… dat ervaar ik ook als zeer vervelend maar vind het persoonlijk bij essent wel goed geregeld.

A

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5,0 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1,0 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3,0 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2,0 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!

Beste acties

Tot € 400 cashback op je nieuwe energie abonnement.

All-in tarieven

Bij het kiezen van je energie altijd all-in tarieven.

Overstappen

Overstappen & verlengen eenvoudig en snel.

Score: 9,3!

Beoordeeld met een 9,3!

9.3/10

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk.

Actueel en onafhankelijk

Altijd up-to-date vergelijken.

Stroom Gas Vergelijken

Contact informatie:

COMPARAR Consumenten Vergelijking
Plaats: Groningen
Kvk-nummer: 68036159
Btw-nummer: NL109741432B01
E-mailadres: info@stroomgasvergelijken.nl

Wij gebruiken een veilige verbinding met SSL van Comodo.

veilig

Openingstijden

Hulp en contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Stroom Gas Vergelijken 2012 – 2024 De beste stroom & gas aanbiedingen

www.stroomgasvergelijken.nl