Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Budget Energie

Ervaringen Budget Energie

4
Rated 4 out of 5
4 van 5 sterren (gebaseerd op 7 recensies)
Uitstekend43%
Heel goed43%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht14%
BudgetEnergie is onderdeel van NutsServices BV. De groene prijsvechter levert niet alleen 100% groene stroom, opgewekt uit waterkracht, maar ook CO2-gecompenseerd gas, net zoals Greenchoice

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Budget Energie Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Budget Energie

Hier vind u de laatste beoordelingen van Budget Energie Nederland.

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

Beter en goedkoper

Rated 4 out of 5
2 oktober 2020

Goede prijs en goede service. Zeker vergeleken met de grotere providers zoals vattenfall of essent is budget energie vele malen beter en ook nog eens goedkoper.

V

Tevreden!

Rated 4 out of 5
7 juli 2020

Ik ben zeer tevreden met budget energy

G

Groene energie voor goede prijs

Rated 4 out of 5
18 april 2020

Ik ben van mening dat dit een goed bedrijf is. Het vergelijken is duidelijk en de prijs is goed

T Dijk

Ik ben zeer tevreden met Budgetenergie.

Rated 5 out of 5
16 april 2020

Ik ben zeer tevreden met Budgetenergie. Telefonisch is de klantenservice goed bereikbaar. Duidelijk met het maandelijks verbruik.

A

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!