Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Energiedirect.nl

Ervaringen Energiedirect

4
Rated 4 out of 5
4 van 5 sterren (gebaseerd op 6 recensies)
Uitstekend67%
Heel goed0%
Gemiddeld17%
Slecht0%
Zeer slecht16%
Energiedirect.nl is een Nederlands energiebedrijf dat stroom en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over EnergieDirect.nl Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen EnergieDirect

Hier vind u de laatste beoordelingen van EnergieDirect Nederland.

Goed

Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Goede ervaring

M

PSV kaarten geregeld!

Rated 5 out of 5
9 oktober 2020

Ik vond dat een goede cashback.

M

Zeer tevreden met energiedirect

Rated 5 out of 5
25 maart 2020

Ik ben erg tevreden over energiedirect. Ze zijn goedkoop en hun app is ideaal omdat je per dag, week of maand je energie verbruik kan zien.

B

Tevreden over energiedirect

Rated 3 out of 5
3 maart 2020

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van EnergieDirect

A

Goedkope stroom gas abbonement

Rated 5 out of 5
19 februari 2020

In de vergelijking kwam energiedirect naar voren als de goedkoopste. Met een leuke welkomstbonus, tevreden 5 sterren

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

Pure oplichting bij budget energie

Rated 1 out of 5
19 januari 2021

Vorig jaar Kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker van budget energie, normaal gesproken wimpel ik dat af maar omdat ik over wilde stappen naar een ander was het een mooi aanbod .
Kreeg een aanbod van gas en Electra berekend op ons verbruik van 53 euro Electra en gas weet ik even niet uit mijn hoofd meer .
dat samen met een welkomst bonus van 175 euro .
contact hadden we rond gemaakt en ik had een nieuwe leverancier .
3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden dit omdat we antikraak huurde en nu naar een vaste woning gingen .
ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres . dit was nog al een ramp , die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen en hebben hem geannuleerd . nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar nu werd dat dus verrekend met de eind afrekening , dus we hadden al 175 euro voor niks betaald .toen konden ze dus niet leveren vanaf het moment dat we er in gingen dus moest er WEER en nieuw contract .en dan nog niet gesproken over de valse beloftes . Eindelijk gingen ze leveren . nu 11 maanden later nu we met die corona zitten ben ik zonder werk gekomen en komen de betalingen iets later bij ze binnen , en daar begint de ellende pas . je krijgt al 2 dagen na te late betaling een herinnering 1.5 week erna krijg je een verhoging van bijna 40 euro die je binnen 5 dagen moet betalen , lukt je dat niet word je energie levering stop gezet en kan je het uitzoeken .
BELLEN heeft geen nut , ze hanteren eigen regels . ik had aangegeven dat het later binnen zou zijn en er zouden notities van gemaakt zijn dat ze daar van op de hoogte zouden zijn . NIET DUS
ik weet ook , iedereen moet betalen maar afsluiten om 94 euro omdat je 3 weken later ben met betalen is onbeschoft . nu word mijn contract dus beëindigd op 25 december , fijne feestdagen.
Mijn broertje zit er ook bij en die heeft een lage maandpremie dit omdat het een energie zuinige 1 persoons studio van 28m2 is , hij heeft er dus ook gezeik mee , hij heeft nu 2 jaar een contract bij deze oplichters maar is meer dan een jaar niet thuis geweest omdat hij mishandeld is geweest met letsel heeft meer dan een jaar revalidatie nodig en is dus voor een jaar thuis bij mijn ouders gaan wonen , over dat jaar heeft hij iedere maand bij moeten betalen , Vraag me af hoe dat kan als alles, ALLES uit was. alle stekkers waren er uit tot zelfs de boiler ?
Deze organisatie doet zomaar wat en raad niemand maar dan ook niemand dit aan , stukken gaan na de jaarwisseling nog naar de advocaat .Budget energie moet gestopt worden . steeds meer mensen raken gedupeerd door hun .

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!