Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Eneco

Ervaringen Eneco

3.3
Rated 3.3 out of 5
3.3 van 5 sterren (gebaseerd op 4 recensies)
Uitstekend50%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht25%
Zeer slecht25%
Eneco is een Nederlandse energieleverancier. Eneco biedt groene stroom en gas aan consumenten en zakelijke klanten.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Eneco Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Eneco

Hier vind u de laatste beoordelingen van Eneco Nederland.

Snelle terugkoppeling van Eneco

Rated 5 out of 5
1 september 2020

Goede snelle adequate behandeling van mijn vraag was daar zeer tevreden over. Ook de overstap was erg goed.

E

Positief

Rated 5 out of 5
16 juli 2020

Goede helpdesk. Website is duidelijk en alles was te vinden wat ik nodig had. Wel een aanrader

H

onfatsoenlijk te woord

Rated 1 out of 5
25 februari 2019

Zeer onfatsoenlijk te woord gestaan door een medewerker bij opzeggen contract

A

Zou eneco niet snel aanbevelen

Rated 2 out of 5
15 maart 2018

Bevestiging duurde lang van de overstap en de cashback viel wel tegen. Nu inmiddels bij budget energie

A

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!