Stroom Gas Vergelijken 2024 | www.stroomgasvergelijken.nl (ACTUEEL)

Sinds 2012 dé energievergelijker

Vergelijk je energie en bespaar

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Ervaringen Engie

2,7
Rated 2,7 out of 5
2,7 van 5 sterren (gebaseerd op 3 recensies)
Uitstekend0%
Heel goed34%
Gemiddeld33%
Slecht0%
Zeer slecht33%
ENGIE S.A., voorheen GDF SUEZ S.A., is een Frans multinationaal energiebedrijf dat opereert in de productie, onderhoud en distributie van elektriciteit en aardgas.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Engie Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Engie

Hier vind u de laatste beoordelingen van Engie Nederland.

Goede ervaring gehad

Rated 3,0 out of 5
15 oktober 2020

De ervaring was goed

J

Tevreden over Engie

Rated 4,0 out of 5
2 september 2020

Ik ben een tevreden klant bij Engie vanwege de service die het bedrijf biedt. De klantenservice is o.a. altijd goed bereikbaar, iets wat ik belangrijk.

J

Weet waar je aan begint

Rated 1,0 out of 5
19 november 2019

Weet waar je aan begint als je een contact bij engie afsluit. Ik was net te vroeg met Overstappen en most toen een boete betalen. Dus de korting kon eigenlijk al niet meer uit. Een oplossing was niet mogelijk. Nooit meer dat ik daar klant word. Niet. Doen…..

S

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5,0 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1,0 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3,0 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2,0 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!

Beste acties

Tot € 400 cashback op je nieuwe energie abonnement.

All-in tarieven

Bij het kiezen van je energie altijd all-in tarieven.

Overstappen

Overstappen & verlengen eenvoudig en snel.

Score: 9,3!

Beoordeeld met een 9,3!

9.3/10

Privacy

Wij vinden jouw privacy belangrijk.

Actueel en onafhankelijk

Altijd up-to-date vergelijken.

Stroom Gas Vergelijken

Contact informatie:

COMPARAR Consumenten Vergelijking
Plaats: Groningen
Kvk-nummer: 68036159
Btw-nummer: NL109741432B01
E-mailadres: info@stroomgasvergelijken.nl

Wij gebruiken een veilige verbinding met SSL van Comodo.

veilig

Openingstijden

Hulp en contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op.

Stroom Gas Vergelijken 2012 – 2024 De beste stroom & gas aanbiedingen

www.stroomgasvergelijken.nl