Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Oxxio

Ervaringen Oxxio

4
Rated 4 out of 5
4 van 5 sterren (gebaseerd op 4 recensies)
Uitstekend25%
Heel goed50%
Gemiddeld25%
Slecht0%
Zeer slecht0%
Oxxio is een Nederlandse energieleverancier die actief is sinds 2000. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de Eneco Groep. Oxxio levert groene stroom particuliere klanten.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Oxxio Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Oxxio

Hier vind u de laatste beoordelingen van Oxxio Nederland.

Ik zal oxxio aanbevelen

Rated 4 out of 5
23 augustus 2020

Oxxio is voor mij een goede energieleverancier omdat vanaf het vergelijken tot aan het overstappen alles goed is verlopen. De prijs is wellicht wat aan de dure kant maar mijn kado was €170,00 cashback wat voor mij jaarlijks een mooie bonus is.

C

Gratis monteur

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

Overgestapt naar oxxio, Glasvezel gratis naar binnen gelegd en gratis monteur voor de installatie. Tot nu toe heel tevreden!

M

Reactie van Stroom Gas Vergelijken.nl

Goed om te horen!

Oxxio wat aan de dure kant

Rated 3 out of 5
24 juli 2020

Ik vind Oxxio iets wat aan de dure kant. Vooral als het gaat om de gasprijs van Oxxio. Maar de bonus om naar Oxxio over te stappen was wel voordelig (Deze was 175 euro). De gasprijs was meende ik iets van 74 cent ten opzichte van 70 cent bij andere maatschappijen. Dus daarvoor kunnen ze nog verbeteren

M

Goeie ervaringen mee

Rated 4 out of 5
16 mei 2020

Goeie ervaringen met oxzio gehad. Zit nu bij budget energie maar nooit problemen mee gehad. Zelf overgestapt omdat de bonus bij budget energie hoger was

M

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Essent belt steeds

Rated 2 out of 5
15 oktober 2020

Ben al tijden geen klant meer maar wordt constant gebeld .

H

Overzicht

Overzicht

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!