Stroom Gas Vergelijken | Energieleveranciers vergelijken 2020

Sinds 2012 de energievergelijker

9d7618edcf7a36279766fd2b9df6a8fe

Vergelijk je energie

Energie vergelijken en besparen!

Voer uw postcode en huisnummer in voor een gepersonaliseerde berekening.

Home » Ervaringen Energieleveranciers » Ervaringen Vattenfall

Ervaringen Vattenfall

3
Rated 3 out of 5
3 van 5 sterren (gebaseerd op 7 recensies)
Uitstekend14%
Heel goed29%
Gemiddeld14%
Slecht29%
Zeer slecht14%
Vattenfall Nederland is een nutsbedrijf in Nederland met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte.

Schrijf een review

Ook je bijdrage leveren? Schrijf een ervaring over Vattenfall Nederland. Bedankt voor je hulp.

Reviews/Ervaringen Vattenfall

Hier vind u de laatste beoordelingen van VattenFall Nederland.

Groene stroom maar dan voor bedrijven

Rated 1 out of 5
13 oktober 2020

Een heel windpark uit de grond stampen en geen energie leveren aan consumenten maar aan grote multinationals. Zag de aflevering van Arjan Lubach over vattenfall en was verbaast over het subsidie geld wat wordt verbrast om bedrijven als vattenfall te sponsoren. Zeer vieze nasmaak hiervan, voor een fossiel vrije toekomst. Nou een toekomst zonder mij.

A

Altijd prima ervaring met Vattenfall

Rated 4 out of 5
9 oktober 2020

Mijn contract is nu verlopen bij vattenfall en ga weer overstappen maar eigenlijk nooit problemen mee gehad.

M

Reactie van Stroom Gas Vergelijken.nl

Bedankt voor je review Marcel!

service is verdwenen van Nuon naar Vattenfall

Rated 2 out of 5
2 oktober 2020

Slecht bedrijf. Alle service is verloren sinds overname. Nu na 2 jaar Vattenfall is men compleet de weg kwijt.

H

Prima kado met cashback xl

Rated 4 out of 5
15 september 2020

Afgesloten voor het kado xl. Toch meer dan een cashback van 50 euro

E

Wel tevreden!

Rated 5 out of 5
28 augustus 2020

Ik ben zeker tevreden over Vattenfall

E

Laatste ervaringen van alle energieleveranciers

Zeer tevreden met budget energie

Rated 5 out of 5
6 oktober 2020

inmiddels heb ik van budget, energie en een simonly. En ik ben behoorlijk tevreden over hun diensten. In het begin had ik mijn twijfels over budget energie. maar eigenlijk vanaf de levering van energie nog nooit een probleem gehad. daarnaast krijg ik een combo korting omdat ik al klant ben.

J

Pure oplichting bij budget energie

Rated 1 out of 5
19 januari 2021

Vorig jaar Kwam ik bij de mediamarkt en werd aangesproken door een verkoopmedewerker van budget energie, normaal gesproken wimpel ik dat af maar omdat ik over wilde stappen naar een ander was het een mooi aanbod .
Kreeg een aanbod van gas en Electra berekend op ons verbruik van 53 euro Electra en gas weet ik even niet uit mijn hoofd meer .
dat samen met een welkomst bonus van 175 euro .
contact hadden we rond gemaakt en ik had een nieuwe leverancier .
3 dagen na akkoord van contract kregen we een nieuwe woning aangeboden dit omdat we antikraak huurde en nu naar een vaste woning gingen .
ik bellen om het contract over te zetten naar het nieuwe adres . dit was nog al een ramp , die bonus moest dus al terug betaald worden omdat ze het contract niet konden wijzigen en hebben hem geannuleerd . nieuw contract aangemaakt en nu kregen we weer die bonus maar nu werd dat dus verrekend met de eind afrekening , dus we hadden al 175 euro voor niks betaald .toen konden ze dus niet leveren vanaf het moment dat we er in gingen dus moest er WEER en nieuw contract .en dan nog niet gesproken over de valse beloftes . Eindelijk gingen ze leveren . nu 11 maanden later nu we met die corona zitten ben ik zonder werk gekomen en komen de betalingen iets later bij ze binnen , en daar begint de ellende pas . je krijgt al 2 dagen na te late betaling een herinnering 1.5 week erna krijg je een verhoging van bijna 40 euro die je binnen 5 dagen moet betalen , lukt je dat niet word je energie levering stop gezet en kan je het uitzoeken .
BELLEN heeft geen nut , ze hanteren eigen regels . ik had aangegeven dat het later binnen zou zijn en er zouden notities van gemaakt zijn dat ze daar van op de hoogte zouden zijn . NIET DUS
ik weet ook , iedereen moet betalen maar afsluiten om 94 euro omdat je 3 weken later ben met betalen is onbeschoft . nu word mijn contract dus beëindigd op 25 december , fijne feestdagen.
Mijn broertje zit er ook bij en die heeft een lage maandpremie dit omdat het een energie zuinige 1 persoons studio van 28m2 is , hij heeft er dus ook gezeik mee , hij heeft nu 2 jaar een contract bij deze oplichters maar is meer dan een jaar niet thuis geweest omdat hij mishandeld is geweest met letsel heeft meer dan een jaar revalidatie nodig en is dus voor een jaar thuis bij mijn ouders gaan wonen , over dat jaar heeft hij iedere maand bij moeten betalen , Vraag me af hoe dat kan als alles, ALLES uit was. alle stekkers waren er uit tot zelfs de boiler ?
Deze organisatie doet zomaar wat en raad niemand maar dan ook niemand dit aan , stukken gaan na de jaarwisseling nog naar de advocaat .Budget energie moet gestopt worden . steeds meer mensen raken gedupeerd door hun .

goede welkomstbonus

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

goede welkomstbonus als je kijkt naar andere energieleveranciers.

A

Verkoop Essent

Rated 1 out of 5
17 oktober 2020

terug gebeld naar +31732061600 was inderdaad de verkoop van Essent. snap ik in 2020 niks van…

J

Het is een prima aanbieder

Rated 3 out of 5
15 oktober 2020

Ervaring is oké met deze aanbieder. Groet Anton

A

Overzicht

Inschrijving voor de nieuwsbrief

Stroom Gas Vergelijken

Stroom Gas Vergelijken is gevestigd in Groningen. Elke dag zoeken wij de beste energie aanbiedingen voor de consument onafhankelijk. Een vraag? E-mail ons gerust op info@stroomgasvergelijken.nl

Doe de energie check!